2013. október 26., szombat

Lány Klub - csak csajok

Történt még szeptemberben az első nap, mikor a házirendet beszéltük meg osztályfőnöki órán, hogy két lány kétszer is rákérdezett a diákkör alakításának lehetőségére. 
Majd egy hét múlva bejelentették, hogy Ők szeretnének egy Lány Klub nevű diákkört alakítani és erre lennének 14-en, hetente tartanának foglalkozásokat, kellene nekik egy interaktív terem számítógépekkel, meg különben is, már van készen néhány foglalkozásra való interaktív anyag, többféle témakörben...
Tehát kellett egy terem, egy-két mentor(akik felügyelik a foglalkozásokat) és egy állandó időpont.
Ez utóbbit volt a legnehezebb találni, hiszen ez szabadidős foglalkozás, tehát szinte csak a déli 12 és 14 óra közötti időszak felel meg erre a célra. A sok foglalkozás, napi elfoglaltság - sport, nép- és modern tánc, ebéd - amin a lányok külön-külön és együtt részt vesznek, feladta a leckét, de azért találtunk egy pénteki, 13-14 óra közötti időtartamot, ami mindenkinek megfelelt, így a foglalkozások szeptemberben már elkezdődhettek. 
Eddig csupa csajos téma szerepelt, mint divat, öltözködés, sport, egészséges életmód, kedvenc celebek, stb.
...és mindez internetes hivatkozásokkal, saját készítésű Smart notebook fájlokkal fűszerezve - ha beleegyeznek a készítők(két 8.a-s lány), akkor közzéteszem :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.